MENU

Tekst të këngëve - LYRICS

Lila - Sandro ft. Getinjo

Lila, Lila
Lila, Lila
Lila, Lila
Lila, Lila


Lila - Sandro ft. Getinjo - Tekst të këngëve - LYRICS

Lila, Lila
Lila, Lila
Lila, Lila
Lila, Lila

Ya, ya, ya, ya, ya, ya

Ya, ya, ya, ya
Ya, ya, ya, ya

[Stropi 1]
Zzala është një ikonoklast, thonë: "Mjaft
Asnjëherë mos kujdesuni për ta, mos i shikoni dhe kaloni "
Hapa të djegur, djeg para, djeg artistët
Po bëj një fushë gruri, Lucio Battisti
Fra ', nëse jeta ngatërrohet me ju, ndiqni bishën
Në një automjet me makinë të djathtë
Lila, Lila
Lila, Lila
Lila, Lila
Lila, Lila
Unë do të bëj një zhurmë si Bruce Willis në Armageddon
Nëse ju pyes për pozitën, foto në nëntëdhjetë
Në qafë kam një konstelacion, më pëlqen ta prek, ya
Unë do të shkruaj një rapsod, aq i ndyrë sa një mut
Rollie e re, unë nuk lëviz
E urrej se si Kassovitz
Zilia e fqinjit edhe nëse janë në rregull
Ata më njohin, nuk e njoh veten

[Chorus]
Unë do të merrni ju Netflix im shpejt nëse doni të bëni një film
Nëse doni të më jepni një puthje, ne jemi kaq ftoht
Ata nuk bëjnë asgjë si CBD
Pse jeni këtu kur unë jam në anije?
Dëshiron linkun tim cuban që kam harruar PIN-in time?
Sot nuk jam, por është më mirë në këtë mënyrë
Lila, Lila
Lila, Lila
Lila, Lila
Lila, Lila
Ndonjëherë ju thoni, "Është absurde"
Hej, dhe tani unë vendos
Nëse është një lamtumirë apo një lamtumirë
Tani që unë shtypni jetën tuaj dhe jo bio tuaj
CEO i historisë sime të plotë të krizës
Neo, me pads për të qëndruar lehtë
Fixhi, paguaj vetëm para, pa leasing
I rreme unë vetëm buzëqesh
Ëndërrimi i jetesës në një film
Nëse përpjekjet nuk paguhen, foshnja, është sikur ta shikosh atë në transmetim
Zzala, a më do mua?
Por unë heq dorë
Ju e dini që unë vetëm dua të bëj këto para
Dhe djegini ato në një sekondë derisa fle
Pra, nuk e vëreni

[Chorus]
Unë do të merrni ju Netflix im shpejt nëse doni të bëni një film
Nëse doni të më jepni një puthje, ne jemi kaq ftoht
Ata nuk bëjnë asgjë si CBD
Pse jeni këtu kur unë jam në anije?
Dëshiron linkun tim cuban që kam harruar PIN-in time?
Sot nuk jam, por është më mirë në këtë mënyrëMore by SANDERLEY

TRENDS - SONG LYRICS
Radar by Sanderlei
Everything in the musical world / Tudo que rola no mundo musical / ทุกอย่างในโลกดนตรี / Все в музыкальном мире / 音楽界のすべて.

Just Go - Viagem Volta ao Mundo
#JustGo - Sanderlei Silveira