MENU (X2)

Seven - BTS Jung Kook 「Lirik Lagu」 - Terjemahan (jawa)

Weight of the world on your shoulders
I kiss your waist and ease your mind
I must be favored to know ya
I take my hands and trace your lines

Sanderlei Silveira - 14/07/2023 - US (BR) X2

#sanderlei #lyrics #TikTok


Seven - BTS Jung Kook 「Lirik Lagu」

Weight of the world on your shoulders
I kiss your waist and ease your mind
I must be favored to know ya
I take my hands and trace your lines

[Pre-Chorus: Jung Kook]
It's the way that you can ride
It's the way that you can ride (Oh-oh-oh-oh)
Think I met you in another life
So break me off another time (Oh-oh-oh-oh)
You wrap around me and you give me life
And that's why night after night
I'll be fuckin' you right





[Chorus: Jung Kook]
Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday
Saturday, Sunday (A week)
Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday
Seven days a week
Every hour every minute every second
You know night after night
I'll be fuckin' you right
Seven days a week

[Verse 2: Jung Kook]
You love when I jump right in
All of me I'm offering



Show you what devotion is
Deeper than the ocean is
Wind it back I'll take it slow
Leave you with that afterglow
Show you what devotion is
Deeper than the ocean is

[Pre-Chorus: Jung Kook]
It's the way that you can ride
It's the way that you can ride (Oh-oh-oh-oh)
Think I met you in another life
So break me off another time (Oh-oh-oh-oh)
You wrap around me and you give me life
And that's why night after night


I'll be fuckin' you right

[Chorus: Jung Kook, Latto]
Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday
Saturday, Sunday (A week)
Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday
Seven days a week
Every hour every minute every second
You know night after night
I'll be fuckin' you right, seven days a week
Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday
Saturday, Sunday (A week)
Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday
Seven days a week


Every hour every minute every second
You know night after night
I'll be fuckin' you right, seven days a week (Big Latto)

[Bridge: Latto, Jung Kook]
Tightly take control, tightly take his soul
Take your phone and put it in the camera roll (Uh)
Leave them clothes at the door
What you waitin' for? Better come and hit ya goals
Uh, he jump in it both feet
Goin' to the sun-up, we ain't gettin' no sleep
Seven days a week, seven different sheets
Seven different angles, I can be your fantasy
Open up, say, "Ah"


Come here, baby, let me swallow your pride
What you on? I can match your vibe (Vibe)
Hit me up and I'ma Cha-cha Slide (Skrt)
You make Mondays feel like weekends
I make him never think about cheatin'
Got you skippin' work and meetings
Fuck it, let's sleep in, yes (Seven days a week, ooh)

[Chorus: Jung Kook]
Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday
Saturday, Sunday (A week)
Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday
Seven days a week
Every hour every minute every second


You know night after night
I'll be fuckin' you right, seven days a week (Yeah)
Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday
Saturday, Sunday (A week)
Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday (Ooh, ooh, ooh)
Seven days a week (Ooh, ooh)
Every hour every minute every second
You know night after night
I'll be fuckin' you right, seven days a week


Seven - BTS Jung Kook 「Lirik Lagu」 - Terjemahan (jawa)


Bobot ing pundhak
Aku ngambung pinggul lan gampang atine
Aku kudu luwih ngerti ya
Aku njupuk tangan lan nglacak garis sampeyan



[Pra-Chorus: Jung Kook]
Iku cara sing bisa numpak
Iki cara sing bisa numpak (oh-oh-oh)
Mikir aku ketemu sampeyan ing urip liyane
Dadi Break Me Off Time Liyane (OH-OH-OH-OH)
Sampeyan mbungkus aku lan sampeyan menehi urip
Lan pramila wengi sawise wengi
Aku bakal dadi fuckin 'sampeyan bener

[Paduan Swara: Jung Kook]
Senin, Selasa, Rebo, Kamis, Jumuah
Ana, Minggu (seminggu)
Senin, Selasa, Rebo, Kamis, Jumuah


Pitung dina seminggu
Saben jam saben menit saben detik
Sampeyan ngerti wengi sawise wengi
Aku bakal dadi fuckin 'sampeyan bener
Pitung dina seminggu

[Ayat 2: Jung Kook]
Sampeyan tresna nalika mlumpat ing sisih tengen
Kabeh aku nawakake
Tampilake apa pengabdian
Luwih jero tinimbang samodra
Angin maneh aku bakal njupuk alon-alon
Ninggalake sampeyan karo sawise kasebut
Tampilake apa pengabdian


Luwih jero tinimbang samodra

[Pra-Chorus: Jung Kook]
Iku cara sing bisa numpak
Iki cara sing bisa numpak (oh-oh-oh)
Mikir aku ketemu sampeyan ing urip liyane
Dadi Break Me Off Time Liyane (OH-OH-OH-OH)
Sampeyan mbungkus aku lan sampeyan menehi urip
Lan pramila wengi sawise wengi
Aku bakal dadi fuckin 'sampeyan bener

[Paduan Swara: Jung Kook, Latto]
Senin, Selasa, Rebo, Kamis, Jumuah
Ana, Minggu (seminggu)


Senin, Selasa, Rebo, Kamis, Jumuah
Pitung dina seminggu
Saben jam saben menit saben detik
Sampeyan ngerti wengi sawise wengi
Aku bakal dadi fuckin 'sampeyan bener, pitung dina seminggu
Senin, Selasa, Rebo, Kamis, Jumuah
Ana, Minggu (seminggu)
Senin, Selasa, Rebo, Kamis, Jumuah
Pitung dina seminggu
Saben jam saben menit saben detik
Sampeyan ngerti wengi sawise wengi
Aku bakal dadi jancok 'sampeyan bener, pitung dina seminggu (gedhe latto)

[Jembatan: Latto, Jung Kook]


Dikendhaleni kanthi rapet, njupuk rapi
Njupuk telpon lan lebokake ing gulung kamera (uh)
Ninggalake sandhangane ing lawang
Apa sing sampeyan ngenteni '? Luwih apik teka lan kenekna ya
Uh, dheweke mlumpat ing loro sikil
Goin 'menyang srengenge, kita ora bakal turu
Pitung dina seminggu, pitu lembar beda
Pitu sudhut sing beda, aku bisa dadi fantasi sampeyan
Mbukak, ujar, "Ah"
Ayo ing kene, bayi, ayo dakgeluk bangga
Apa sampeyan? Aku bisa cocog karo Vibe (Vibe) sampeyan
Kenek aku lan aku-cha-cha-cha - skrt)
Sampeyan nggawe dina Senin kaya akhir minggu
Aku nggawe dheweke ora mikir babagan cheatin '


Apa sampeyan kerja lan rapat skippin
Jancok, ayo turu, ya (pitung dina seminggu, ooh)

[Paduan Swara: Jung Kook]
Senin, Selasa, Rebo, Kamis, Jumuah
Ana, Minggu (seminggu)
Senin, Selasa, Rebo, Kamis, Jumuah
Pitung dina seminggu
Saben jam saben menit saben detik
Sampeyan ngerti wengi sawise wengi
Aku bakal jancok 'sampeyan bener, pitung dina seminggu (ya)
Senin, Selasa, Rebo, Kamis, Jumuah
Ana, Minggu (seminggu)
Senin, Selasa, Rebo, Kamis, Jumuah (Ooh, Ooh, Ooh)


Pitung dina seminggu (ooh, ooh)
Saben jam saben menit saben detik
Sampeyan ngerti wengi sawise wengi
Aku bakal dadi fuckin 'sampeyan bener, pitung dina seminggu



Sanderlei Silveira

#sanderlei