MENU

BLACKPINK - How You Like That 「Tekst」 - Përkthimi në shqip

BLACKPINK in your area
Boran deusi muneojyeosseo
Badageul ttulko jeo jihakkaji
Ot kkeutjarak japgetdagoTOP 1 Shqipëri


BLACKPINK - How You Like That 「Tekst」

BLACKPINK in your area
Boran deusi muneojyeosseo
Badageul ttulko jeo jihakkaji
Ot kkeutjarak japgetdago
Jeo nopi du soneul ppeodeobwado

[Pre-Chorus: Rosé]
Dasi kamkamhan igose
Light up the sky
Ne du nuneul bomyeo
I’ll kiss you goodbye
Silkeot biuseora kkoljoeunikka
Ije neohui hana dul set[Chorus: Jennie, Lisa, & Jisoo]
How-how you like that?
You gon’ like that, that-that-that-that, that, that, that, that
How you like that? (Bada bing, bada boom, boom, boom)
How you like that, that-that-that-that, that, that, that, that[Post-Chorus: Lisa, Rosé, Jennie]
Now look at you now look at me (Ooh)
Look at you now look at me (Ooh)
Look at you now look at me (Ooh)
How you like that? (Nah)
Now look at you now look at me
Look at you now look at me


Look at you now look at me
How you like that?

[Verse 2: Lisa]
Your girl need it all and that’s a hundred
Baek gae junge baek nae mokseul wonhae
Karma come and get some
Ttakajiman eojjeol su eopjana
What’s up, I’m right back
Bangasoereul cock back
Plain Jane get hijacked, don’t like me?
Then tell me how you like that, like that

[Pre-Chorus: Jennie & Jisoo]
Deo kamkamhan igose
Shine like the stars
Geu misoreul ttimyeo
I’ll kiss you goodbye
Silkeot biuseora kkoljoeunikka
Ije neohui hana dul set

[Chorus: Rosé, Jennie, Jisoo & Lisa]
How-how you like that?
You gon’ like that, that-that-that-that, that, that, that, that
How you like that? (Bada bing, bada boom, boom, boom)
How you like that, that-that-that-that, that, that, that, that

[Post-Chorus: Lisa, Rosé, Jennie]
Now look at you now look at me (Ooh)
Look at you now look at me (Ooh)
Look at you now look at me (Ooh)
How you like that? (Nah)


Now look at you now look at me
Look at you now look at me
Look at you now look at me
How you like that?

[Bridge: Rosé, Jisoo, Lisa & All]
Nalgae ileun chaero churakaetdeon nal
Eoduun nanal soge gatyeo itdeon nal
Geuttaejjeume neon nal kkeunnaeya haesseo
Look up in the sky
It’s a bird, it’s a plane
Yeah, yeah, yeah, yeah
Bring out your boss bitch
Yeah, yeah, yeah, yeah
BLACKPINK

[Outro: All, Rosé & Jennie]
Ddu, ddu, ddu, ddu-ddu-ddu
Ddu, ddu, ddu, du-du-du-ddu
How you like that?


Ddu, ddu, ddu, ddu-ddu-ddu
Ddu, ddu, ddu, du-du-du-ddu
You gon' like that?
Ddu, ddu, ddu, ddu-ddu-ddu
Ddu, ddu, ddu, du-du-du-ddu
How you like that?
Ddu, ddu, ddu, ddu-ddu-ddu
Ddu, ddu, ddu, du-du-du-ddu


BLACKPINK - How You Like That 「Tekst」 - Përkthimi në shqip


BLACKPINK në zonën tuaj
Unë u shkërmoqa para syve të tu
Goditi fundin e shkëmbit dhe zhytur më thellë
Unë jam duke shkuar për të kapur hem
Edhe nëse arrij me të dy duart

[Para-kor: Rozë]
Përsëri në një vend kaq të errët
Dritë qiellin
Kur shikon në sytë e tu
Unë do të të puth mirupafshim


Qesh me mua ndërsa ti akoma mund
Sepse tani është radha juaj, një, dy, tre

[Kor: Jennie & Jisoo]
Ha-si ju pëlqen kjo?
Ju do të bëni atë, atë-atë-atë-atë, atë, atë, atë, atë
Si te pelqen kjo (Bada bing, bada bada, bum, boom)
Ju do të bëni atë, atë-atë-atë-atë, atë, atë, atë, atë

[Post-kor: Lisa & All]
Tani shikoni tani shikoni mua (Ooh)
Shikoni tani ju shikoni mua (Ooh)
Shikoni tani ju shikoni mua (Ooh)
Si te pelqen kjo
Tani shikoni tani shikoni mua (Ooh)
Shikoni tani ju shikoni mua (Ooh)
Shikoni tani ju shikoni mua (Ooh)
Si te pelqen kjo

[Vargu 2: Lisa]


Vajza juaj ka nevojë për të gjitha dhe kjo është njëqind
10 nga 10 dua atë që është e imja
Karma eja dhe merr ca
Ndihem keq por nuk ka asgjë që mund të bëj
Whatfarë është deri, unë jam mbrapa
Kthej karin mbrapa
Plain Jane merrni rrëmbyer
Nuk me pelqen mua
Atëherë më thuaj si të pëlqen, si ajo

[Para-kor: Rozë dhe Jisoo]
Në një vend kaq të errët
Shkëlqejnë si yjet
Me atë buzëqeshje në fytyrën time
Unë do të të puth mirupafshim
Qesh me mua ndërsa ti akoma mund
Sepse tani është radha juaj, një, dy, tre

[Kor: Rose, Jennie & Jisoo]
Ha-si ju pëlqen kjo?


Ju do të bëni atë, atë-atë-atë-atë, atë, atë, atë, atë
Si te pelqen kjo (Bada bing, bada bada, bum, boom)
Ju do të bëni atë, atë-atë-atë-atë, atë, atë, atë, atë

[Post-kor: Jennie]
Tani shikoni tani shikoni mua (Ooh)
Shikoni tani ju shikoni mua (Ooh)
Shikoni tani ju shikoni mua (Ooh)
Si te pelqen kjo
Tani shikoni tani shikoni mua (Ooh)
Shikoni tani ju shikoni mua (Ooh)
Shikoni tani ju shikoni mua (Ooh)
Si ju pëlqen kjo

[Ura: Rosé, Jisoo, Jennie & All]
Ditën që zbrita me krahët e mi të humbur
Ato ditë të errëta kur u bllokova
Duhet të më kishe mbaruar kur të kesh ende një shans
Shikoni në qiell
Ashtë një zog është një aeroplan


Po, po, po, po
Sillni kurvën tuaj shef
Po, po, po, po
BLACKPINK!

[Outro: Të gjithë, Rosé & Jennie]
Ddu, ddu, ddu, ddu-ddu-ddu
Ddu, ddu, ddu, du-du-du-ddu
Si te pelqen kjo
Ddu, ddu, ddu, ddu-ddu-ddu
Ddu, ddu, ddu, du-du-du-ddu
Ju do të pëlqeni?
Ddu, ddu, ddu, ddu-ddu-ddu
Ddu, ddu, ddu, du-du-du-ddu
Si te pelqen kjo
Ddu, ddu, ddu, ddu-ddu-ddu
Ddu, ddu, ddu, du-du-du-ddu