MENU

Rosenkrieg - Mozzik & Loredana 「Tekst」 - Përkthimi në shqip

(Jumpa, make it jump) Ist alles nur passiert, denn wir war'n so verliebt
Jetzt sind alle live bei unsrem Rosenkrieg
Aus tausenden Gefühl'n wurde Politik
Jeder Streit von uns zwei


Rosenkrieg - Mozzik & Loredana 「Tekst」

(Jumpa, make it jump) Ist alles nur passiert, denn wir war'n so verliebt
Jetzt sind alle live bei unsrem Rosenkrieg
Aus tausenden Gefühl'n wurde Politik
Jeder Streit von uns zwei
Ging so weit, bis man am Boden liegt
Das alles nur passiert, denn wir war'n so verliebt

[Part 1: Loredana]
Hey Lori, wie lief's?
Gibt's 'nen Grund, warum man Mozzi in Storys nicht sieht?
Warum löscht du eure Songs aus deinem Profil?
Langsam wird mir diese ganze Sache jetzt zu viel
Jeder denkt, die Schuld, sie wäre meine


Doch es gibt zwei Seiten und du weißt es, Babe
Sie drucken und drucken weiter Scheiße
Doch die Wahrheit kennen nur wir beide, check
Wir war'n immer eiskalt
Aber irgendwann ging das zuhause weiter
Unser Ende und ich schwör', mir war zum Wein'n, ja
Und dazu kommt dann noch das ganze Theater, Babe

[Hook: Mozzik & Loredana]
Ist alles nur passiert, denn wir war'n so verliebt
Jetzt sind alle live bei unsrem Rosenkrieg
Aus tausenden Gefühl'n wurde Politik
Jeder Streit von uns zwei
Ging so weit, bis man am Boden liegt


Ist alles nur passiert, denn wir war'n so verliebt

[Part 2: Mozzik]
Ey, immer viel Stress
Es wurde nur schlimmer und ich lief weg
Kann mich noch erinnern an die Liebe
Die wir hatten, Baby, sag, was ist passiert dann?
Shën, shën vida, vin trëndafilat
T'bardha vanila i don
Dashninë yeh eh e idha, kom dal me pidha
Ama u binda qe s'bon
Gjynah, gjynah
Nix ist mehr wie früher, früher
Pa ty thatë kjo dynja, dynja


Kena plot momente

[Hook: Loredana & Mozzik]
Ist alles nur passiert, denn wir war'n so verliebt
Jetzt sind alle live bei unsrem Rosenkrieg
Aus tausenden Gefühl'n wurde Politik
Jeder Streit von uns zwei
Ging so weit, bis man am Boden liegt
Ist alles nur passiert, denn wir war'n so verliebt

[Outro: Loredana]
Das alles nur passiert, denn wir war'n so verliebt


Rosenkrieg - Mozzik & Loredana 「Tekst」 - Përkthimi në shqip


(Jumpa, e bëjnë atë të kërcejnë) Gjithçka ka ndodhur vetëm për shkak se ne kemi qenë aq në dashuri


Tani të gjithë është të jetojnë me Luftën tonë e Roses
Mijëra ndjenjave u bë politikë
Çdo argument mes të dy prej nesh
Shkoi deri sa keni qenë në terren
E gjitha ndodh vetëm për shkak se ne kemi qenë aq në dashuri

[Pjesa 1: Loredana]
Hey Lori, si e keni shkoni?
A ka një arsye pse ju nuk e shihni Mozzi në tregimet?
Pse jeni fshirjes këngët tuaja nga profili juaj?
Kjo gjë e tërë është ngadalë duke u shumë për mua
Gjithkush mendon se faji është imi
Por ka dy palët dhe ju e dini se babe
Ata mbajnë shtypjen dhe shtypje mut


Por vetëm dy prej nesh e dinë të vërtetën, kontroll
Ne ishim gjithmonë të ngrirjes
Por në një moment ajo vazhdoi në shtëpi
fundi ynë dhe unë betohem, unë ndjeva si duke qarë, po
Dhe pastaj nuk është e gjitha teatri, babe

[Hook: Mozzik & Loredana]
E gjithë kjo ndodhi vetëm sepse ne kemi qenë aq në dashuri
Tani të gjithë është të jetojnë me Luftën tonë e Roses
Mijëra ndjenjave u bë politikë
Çdo argument mes të dy prej nesh
Shkoi deri sa keni qenë në terren
E gjithë kjo ndodhi vetëm sepse ne kemi qenë aq në dashuri


[Pjesa 2: Mozzik]
Hey, gjithmonë një shumë të stresit
Ajo vetëm mori më keq dhe unë u largova
Unë ende mund të kujtoj dashurinë
Se kemi pasur fëmijë thonë se çfarë ka ndodhur më pas
St., St. vida, vijnë trëndafila
T'bardha vanilje i Nuk
Dashuria yeh eh e idha, unë doli me pussies
Por unë ishte i bindur se ajo nuk punon
Pity, keqardhje
Asgjë nuk është si ajo përdoret për të, ajo përdoret për të
Pa ju keni thënë këtë botë, bota
Kena momente plotë


[Hook: Loredana & Mozzik]
E gjithë kjo ndodhi vetëm sepse ne kemi qenë aq në dashuri
Tani të gjithë është të jetojnë me Luftën tonë e Roses
Mijëra ndjenjave u bë politikë
Çdo argument mes të dy prej nesh
Shkoi deri sa keni qenë në terren
E gjithë kjo ndodhi vetëm sepse ne kemi qenë aq në dashuri

[Outro: Loredana]
E gjitha ndodh vetëm për shkak se ne kemi qenë aq në dashuri